Wednesday, October 31, 2007

Danmark & surfing!



Takket være en enorm innsats fra Mr. Akkar med de mange kontakter (Trøls) ble det i år gjennoptatt (og bestemt videreført!) tradisjonen med en høstlig surfetur til Danmark.



Buffet og sultne padlere ..... Må bare ende i lykke det. Hummer, kreps, reker, gratinerte poteter, roastbeef, kaviar, salater, puddinger, kaker og is, mengder med is - hele 14 kuler på enkelte for å være nøyaktig, self service!




Resultatet av buffet og vestlig kuling.



Kebabtralla til Trøls er like dansk som han selv....og må ha en 'lille ved hver stop mellom Fredrikshavn og Ringkøbing.







88 hester, 2 tonn og litt sidevind....147 km/t- toppfart :-)








Hytten som mor lille hadde vært så modig å lånt til alle oss. Luksus i to etasjer med kort vei til stranden. Og midt i et gresshelvete som satte igjen små pigger i klærne dersom man var litt for rask til fots.



--------
Og her skulle det aller helst vært noen bilder av de modige knider og mænd som dristet seg ut i bølgene på fredag. Det ble mye juling, og mang en flashback til skilpaddeungene man har sett på TV, men også uforglemmelige gode surf's i 2-3 meters bølger. Og ser man riktig godt etter er det nok fremdeles en del grus og sand på innsiden av paddingen i hjelmen. Så det får bli med minnene....og bilder fra lørdagen istedet:












"Nu ska' du lige se den her bayer måske forsvinne raskt ... nai men hvæ? Hvilken stor flokk øøøde måger? Måske alle disse ender være spiselige..."











































Og etter surfing, mens noen var travelt opptatt med å snekre middag til de mange sultne surfere - så var det på tide å teste en dansk tradisjon: Drager!


















--------
Og : Takk Google. For at dere lager et så elendig brukergrensesnitt på blog'en deres.

1 Comments:

Blogger Johann Hjartarson said...

Nice pictures Troels!

Thanks for a great time in Sjoa this summer.

I am living in Copenhagen now and will be for the next 3 1/2 years.

Would be nice to do some paddling sometime.

Mvh,
The Icelandic Viking

03 December, 2007 20:21  

Post a Comment

<< Home